Johnny de Mol treurt om Bridget

Celebs door Ze.nl
Johnny vertelt openhartig over hoe hij de breuk met Bridget heeft beleefd. “Het is vooral jammer dat het niet is gelukt”, zegt hij in het interview.

De relatie met Bridget liep in februari stuk, wat meerdere oorzaken had. “Het was niet één ding”, vertelt Johnny. “Tijdens zo’n vakantie komt alles samen en toen kwam het hoge woord eruit: dit gaat het gewoon niet worden. Het is verdrietig, maar ik geloof dat het eerlijker is om zoiets uit te spreken, dan te wachten tot die ander vraagt ‘Is er iets?’ of ‘Heb je een ander?’.”

Johnny weet zeker dat hij zijn ware liefde op een gegeven moment wel tegen het lijf zal lopen. “Op een dag kom ik haar tegen, dat weet ik zeker. Ik ben niet het type dat zegt: jammer dat het me niet is gelukt.”

Het gerucht gaat op dit moment dat Johnny een relatie heeft met het 24-jarige model Celine Prins. In de fotoshoot voor Marie Claire poseert hij ook samen met haar, maar de presentator laat niks los over hun vermeende relatie. “Celine is een vriendin van mij”, is het enige dat hij erover zegt. De foto ziet er echter wel heel gezellig uit... Bekijk 'm op Nu.nl.