Tijgertje en moeder weer vast

Celebs door Redactie Ze.nl

Moeder en dochter liepen afgelopen vrijdag met een kar vol boodschappen zonder te betalen langs de kassa. Het winkelpersoneel schakelde meteen de politie in.  De twee kregen al snel door dat ze betrapt waren en duwde het karretje weg en sprongen in de auto. Maar ze waren al te laat… Het nummerbord was al genoteerd en toen Tijgertje en haar moeder thuis arriveerde, stond de politie al klaar om de twee mee te nemen.

De politie wil nog niet veel kwijt, alleen dat er een 43-jarige en 23-jarige vrouw uit Den Haag zijn opgepakt wegens winkeldiefstal. Toevallig zijn dit precies de leeftijden van Tijgertje en haar losgeslagen moeder.

Enkele weken geleden werden Tijgertje, beter bekend als Tatjana Liefhebber, en haar moeder al opgepakt wegens diefstal. Toen probeerde de twee dure truitjes te stelen. Dit was niet de eerste keer dat de stoeipoes werd opgepakt . Tatjana kruipt namelijk weleens achter het stuur zonder een rijbewijs in bezit te hebben.

De manager van Tijgertje, Jake Hampel, wist nog van niks. "Laat ik voorop stellen dat iemand pas schuldig is als de persoon veroordeeld is, maar ik voel me hoogst ongemakkelijk met de hele situatie en wil benadrukken dat de rest van de groep zich absoluut niet herkent in diefstal en het absoluut niet goedkeurt."