Unorthadox hoopt op verzoening met Anouk

Celebs door Redactie Ze.nl

De relatie met de zangeres is volgens de rapper zijn heftigste liefde ooit. "De essentie van de band tussen haar en mij is super heftige liefde." Hij en zangeres Anouk leerden elkaar ruim tien jaar geleden kennen tijdens de opnamen van haar videoclip voor het nummer Michel. De twee hadden destijds een korte fling, maar daar maakte Anouk snel een einde aan vanwege het grote leeftijdsverschil. Maar begin 2009 kwamen ze elkaar weer tegen, waarna de vonk opnieuw hevig oversloeg.

Hun liefde werd zelfs bekroond met de geboorte van zoontje Jesiah Dox. Helaas liep de relatie een half jaar na zijn geboorte stuk. "Het is heel zonde. Iets wat zo perfect en mooi was, is zo breekbaar geworden," blikt de rapper terug in de documentaire Who the F*ck is Dox.

Unorthadox geeft toe dat hij bruut is vreemdgegaan. "Ik ben een stomme klootzak geweest en heb alleen maar achter mijn pik aangelopen." De ex-geliefden zijn nog op zoek naar een goede manier om met de breuk om te gaan. "We zijn nog aan het uitzoeken hoe we het best verder kunnen gaan, in verhouding naar elkaar en met die kleine."

De documentaire over de rapper wordt zaterdagavond uitgezonden door BNN.


Denk jij dat Unorthadox en Anouk weer bij elkaar komen?