Nieuw seizoen Lauren Verslaat

Celebs door Redactie Ze.nl
De dertigjarige presentatrice vertelt dat het derde seizoen van Lauren Verslaat 'even heftig, zo niet heftiger' wordt dan de eerste twee series. Voor het programma reist Lauren de wereld over om heftige onderwerpen in beeld te brengen, of, zoals ze het zelf zegt: 'om bijzondere verhalen te vertellen'. In de eerste twee seizoenen werd ze bijvoorbeeld beschoten door de FARC in Colombia en was ze in Napels getuige van een bankoverval.

Lauren lijkt heel stoer, maar: "Ik ben vaak bang," geeft ze toe. "Niet dat ik enorm huilend en bevend in mijn bedje lig, maar ik wil wel veel alleen zijn, lang uit het raam kijken, heb de behoefte om de hele dag naar muziek te luisteren. Er zit blijkbaar een taks aan wat er allemaal past in je hoofd."

Dit seizoen vertelt de stoere dame bijvoorbeeld een verhaal over extreme dierenactivisten en heeft ze een reportage gemaakt over Amerikaanse burgers die op pedofielen jagen. Ook is ze bij bendes in El Salvador.

Het lijkt alsof het kersverse liefje van Jort Kelder alles al gedaan heeft, toch heeft ze nog een wens voor de toekomst. "Het is dit jaar niet gelukt om het sekstoerisme in Gambia in beeld te brengen," zegt ze. "Westerse vrouwen gaan daarheen voor een romance. Ik zou daar graag meer over willen weten!"

Het nieuwe seizoen van Lauren Verslaat is vanaf vanavond, 22:00 op Veronica te zien. In de eerste aflevering verslaat Lauren het immigratiebeleid in de Verenigde Staten. "Elke dag stijgen er negen vliegtuigen op, met aan boord mensen die worden uitgezet naar hun eigen land. De strafbladen van deze mensen variëren. De één heeft 's nachts dronken een prullenbak in elkaar getrapt, terwijl de ander een bendelid is met een moord of een verkrachting op zijn geweten."

Wij vinden Lauren geweldig werk doen en kijken uit naar de eerste aflevering van haar programma. Ga jij ook kijken?