WIN: Bioskaartjes Blue Valentine

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Blue Valentine is een intiem en emotioneel verhaal over een uitdovende liefde tussen twee mensen. Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gosling), ooit gepassioneerd verliefd op elkaar, zien hun huwelijk langzaam uiteen vallen, na jaren samen te zijn geweest. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar ze terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.

De film schakelt vloeiend tussen het heden en het verleden, waardoor je afwisselend de vrolijkheid en liefde, en tegelijkertijd de machteloosheid voelt. Blue Valentine ontvouwt zich zo tot een pure filmervaring, waarbij Michelle Williams en Ryan Gosling hun rollen met intense en emotionele eerlijkheid neerzetten.

Beide acteurs hebben een Golden Globe-nominatie ontvangen voor hun rol in deze film. Ook ontving Michelle Williams een Oscar-nominatie in de categorie Beste Actrice.

Ze.nl mag drie pakketten, bestaande uit twee bioscoopkaartjes en een t-shirt, weggeven! Let op: Blue Valentine draait alleen in een aantal grote steden. Kijk dus van tevoren goed of de film ook bij jou in de buurt draait. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 24 maart. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.