Lifestyle / Celebs
Celebs

Blake Lively & Leonardo DiCaprio weer in love?

Blake Lively en Leonardo DiCaprio zijn afgelopen weekend samen gespot tijdens een romantisch fietsuitje in New York. Zou het weer op rolletjes lopen tussen de twee celebs, die half juli uit elkaar zijn gegaan?
 
Blake en Leonardo werden fietsend gezien. Verrassend, want in het begin van hun relatie waren het vooral tripjes op luxueuze jachten, in helikopters en in privé-vliegtuigen. Maar nu waren beide sterren gehuld in alledaagse kleding en begaven zich op de openbare wegen van Manhattan.
 
De actrice is momenteel bezig met het vijfde seizoen van Gossip Girl. Leonardo is nu ook in de stad aan het werk voor The Great Gatsby, zijn volgende grote film.


 
Leonardo ontmoette Blake voor het eerst tijdens het 64e Cannes Film Festival in Frankrijk. Daarna werden ze veel samen gespot en uiteindelijk waren ze officieel samen. Leo?s moeder kon Blake echter niet uitstaan en volgens geruchten zou dat de reden zijn voor hun break up. Hoe bedoel je, moederskindje?
 
In juli werden Leo en Blake samen gespot tijdens het shoppenl. ?Ze zagen er dolgelukkig uit?, liet een winkeleigenaar weten.
 
Zullen de twee weer samenkomen of fietst Leonardo zo Blakes leven weer uit?