Rihanna is de meest sexy vrouw van 2011

Celebs door Redactie Ze.nl
Rihanna is, met haar ronde vormen en mooie gezichtje, door ?Esquire Magazine? uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van 2011. Om dat te vieren poseerde de zangeres in een filmpje voor het mannenblad: totally topless!

Sexy

De afgelopen maanden konden we niet om haar heen: Rihanna was in the picture. Met haar uitdagende kleding en sexy video?s kon het dus ook niet anders dat ze in de lijst van meest sexy vrouwen terechtkwam. Andere beauty?s als Blake Lively en Adriana Lima ging ze voorbij en veroverde zo de nummer één-plek.

Hot or mud?
Speciaal voor het mannenblad poseerde de zangeres in een kort promofilmpje. En sexy was ze! Topless en besmeurd met modder haalde de zangeres alles uit de kast om haar titel waar te maken.

Negatief
Dat Riri tot de meest sexy vrouw van 2011 is uitgekozen, betekent veel voor haar. Eindelijk een einde aan de reeks negatieve berichten. Zo stonden alle bladen vol met haar bezoek aan de rechter, vanwege het lekkende huis dat ze in 2009 kocht. Ook kreeg ze veel kritiek van dierenrechtenorganisatie PETA, omdat ze onlangs rondliep in een jurk versierd met struisvogelveren.

fout in embed: media provider niet ondersteund

Vind jij Rihanna een terechte winnares?