ZeTipt: Topaanbiedingen op Koopjes.nl

(Web)shops door Redactie Ze.nl
We zijn allemaal dol op voordeel en dus struinen we ? anno 2011 ? het internet af op zoek naar goede koopjes. Vanaf nu hoef je nog maar naar één site te surfen, waar alle topaanbiedingen op een rijtje staan: Koopjes.nl!

Hoe werkt het?
Koopjes.nl

verzamelt dagelijks alle aanbiedingen van de grootste voordeelsites die in Nederland actief zijn. Van Groupon tot IDiva en van Parfumklapper tot Boekvandaag. In één oogopslag zie je een overzicht van de beste dagaanbiedingen, inclusief de loopduur: ideaal toch?!

Met een klik word je direct doorverwezen naar de juiste site; daar kun je jouw bestelling doen. Et voilà: het koopje is in the pocket!


Hebben, hebben, hebben!

Of het nu gaat om een mooi lingeriesetje, een nieuwe outfit, cosmetica, een iPod of zelfs een vakantie: je vindt de beste deals op deze handige site. En van al dat voordeel word je hebberig! Benieuwd wat Koopjes.nl vandaag in de aanbieding heeft? Ze.nl zet de leukste items voor je op een rij...Hip horloge van Paranello: van ?59,- voor ?25,- / Villeroy & Boch digitale weegschaal: van ?74,95,- voor ?29,95


Vier dagen genieten in Frankrijk: van ?285,- voor ?99,- / Snijplankenset van JosephJoseph: van ?59,95 voor ?29,95


Stralend witte tanden: van ?39,95 voor ?19,95,- / Rumeur 2 Rose ? eau de parfum (100ml): van ?64,- voor ?33,40

Profiteer snel van alle aanbiedingen op Koopjes.nl, voordat de tijd verstreken is! Maar don't worry: morgen staan er weer gewoon nieuwe koopjes op!