Dag Donna, Betty en Esther & hoi Karin!

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, zo blijkt maar weer. Want vandaag nemen we helaas afscheid van drie redactrices. Maar we verwelkomen onze nieuwe collega Karin bij Ze.nl! Lees hier hun afscheids- en voorstelberichtje.
 
Dag Donna, Betty en Esther...
Ruim zeven maanden geleden startten we met Ze.nl, nadat wij onze eigen website 20something.nl achter ons hadden gelaten. We wilden vooral professioneler worden en hoopten bij Ze.nl die stap te kunnen zetten. We begonnen meteen al goed, Jet betrok ons direct bij het ontwikkelen van de nieuwe lay-out. Ook maakten we tijdens de vele vergaderingen op kantoor plannen voor de invulling van de nieuwe site. Het ene leuke idee na het andere kwam op tafel. 
 
Tijdens het werken voor Ze.nl hebben wij veel geleerd. Natuurlijk wisten we al hoe het was om een eigen website te onderhouden, toch bleek dat er in een nieuwe omgeving voor ons nog genoeg te leren viel. We hebben de kans gehad onszelf te professionaliseren, hebben erg veel plezier gehad bij het schrijven van onze artikelen en vonden het leuk om te merken hoe goed deze werden ontvangen door jullie. 
 
Desalniettemin hebben we besloten onze eigen weg weer te gaan. We willen Jet bedanken voor haar steun, vrolijkheid en positieve feedback. We hebben heel veel van haar mogen leren en het was leuk om deel te maken van zo'n professionele redactie. Aan de andere kant hebben we er ook ontzettend veel zin in om nu door te gaan met ons eigen project. 
 
We wensen Jet, Karin, Janneke en jullie als bezoekers heel veel plezier in de toekomst met Ze.nl! En wie weet tot ziens! :-)

 
...hoi Karin!
Hallo lieve Ze?s! Ik ben Karin, de nieuwe redactriZe van Ze.nl. Ik ben 26 jaar jong en woon in hartje Utrecht. Ik ben geen geheel onbekende voor Jet en Janneke, want ik schrijf namelijk al twee jaar (vrijwillig) voor de site. Toen er een vacature ontstond wist ik dan ook niet hoe snel ik moest reageren, want van m?n hobby wil ik natuurlijk dolgraag mijn werk maken! 
 
Over mij: ik heb een diploma Management, Economie en Recht al in the pocket, maar op dit moment ben ik 3e jaars (deeltijd) studente Journalistiek. Toen ik namelijk al was afgestudeerd van mijn vorige opleiding, kwam ik er (eindelijk) achter wat ik écht wilde gaan doen: schrijven voor vrouwen. En dus heb ik er nog maar ?even? een tweede studie achteraan geplakt. Verder heb ik een schaamteloze fascinatie voor showbizz en achterklap, heb ik een rijbewijs maar durf ik niet te rijden en vind ik Gerard Joling stiekem woest aantrekkelijk. Verder hou ik me vooral bezig met lekker eten en wijntjes drinken met vriendinnen, mijn studie, knuffelen met m?n knuffel-Afghaan en het voeden van mijn oorbellenverslaving.
 
De onderwerpen waar ik het liefst over schrijf zijn showbizz, seks, relaties, psyche en lifestyle. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om (hopelijk) grappige columns te schrijven over alles wat me bezighoudt en wat ik in de media zie. Ik heb ontzettend veel zin om voor Ze.nl aan de slag te gaan en samen met Jet en Janneke de site nóg mooier, beter en leuker te maken. Hopelijk zie ik jullie dan ook snel terug op de site!