App om rustig je kerstinkopen te doen

Media door Jamaica
De feestdagen staan weer voor de deur. Heel Nederland trekt er deze periode op uit om cadeautjes voor onder de boom te kopen. De makers van Avoid The Shopping Crowds komen met een oplossing om deze kerstdrukte te vermijden.

Avoid The Shopping Crowds

is een app voor je Iphone en Android- telefoon, die je gratis kunt downloaden via de website: www.avoidtheshoppingcrowds.com.

De app verzamelt gegevens van live social media data, zoals mensen die inchecken bij Foursquare of berichten vanaf een bepaalde locatie versturen. Met deze gegevens maakt de app een schatting van de drukte in de stad op een bepaald moment. Hierdoor kun je zien wanneer je wel en absoluut niet moet gaan winkelen.

De app biedt alleen informatie over de vier meest populaire winkelgebieden van Amsterdam: Centrum, De 9 Straatjes, Amsterdam Zuid en het gebied rondom de Amsterdam Arena.

De Shopgids app
Ben je er eenmaal uit wáár je wilt shoppen, vergeet dan ook niet de Shopgids app te downloaden! Je hoeft enkel de stad en het product te kiezen waarnaar je op zoek bent (mode, beauty, wonen, kinderen, design en cadeaus) et voilá: jouw shoproute is uitgestippeld, compleet met handige informatie zoals de openingstijden van de winkels. Daarnaast kun je ook nog eens gebruik maken van exclusieve kortingsbonnen, handig!

Heb jij deze shop apps al op je smartphone?