The ultimate girls night out!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De lichten gaan uit en meteen barst er een oorverdovend gegil uit. Jong en oud, juichen, gillen en fluiten uit volle borst, terwijl er nog geen Chippendale te zien is! De stemming zit er al meteen goed in. Wanneer het doek opent krijgen we een prachtig schouwspel te zien: drie mooie mannen in een strakke stilistische pose. De zaal gaat uit z?n dak! The Chippendales hebben dit publiek nu al 'in the pocket', zoveel is duidelijk. Er volgt een show met strakke dansen, hippe muziek, en veel suggestieve handelingen. Schijnbaar copulerend en masturberend zwepen zij het publiek op tot grote hoogten. Billen die uit graniet gehouwen lijken te zijn, zo strak, worden met enige regelmaat aan ons getoond. Soms wordt er een dame uit het publiek gehaald om op het podium plaats te nemen, waarbij de heren haar al strelend, spelend, dansend en zingend lijken te verleiden. Tot grote vreugde van het publiek gaan de mannen soms ook de zaal in, waarbij de, veelal gewillige dames, worden aangemoedigd de heren schaamteloos te betasten.

Afbeelding verwijderd door redactie

Deze acts worden afgewisseld met live optredens van lekker-ding nummer negen: D Nasty. Hij doet zijn naam eer aan. Deze man straalt seks uit. " Yes, daddy, daddy, I wanna come", klinkt het op zijn verzoek uit veertienhonderd dameskelen. Deze Nasty heeft overigens wel echte zangkwaliteiten. De zaal is zelfs voor één keer rustig, wanneer hij het nummer 'She will be loved' , op prachtige wijze vertolkt.

De echte publiekslieveling is echter de blauwogige, blonde Billy. We zien hem en de andere heren o.a. voorbij komen in een wit marine uniform, dat je meteen doet denken aan de film; 'An officer and a gentleman'. Verder zou je wensen dat je een cowgirl was, wanneer de heren in Cowboykleding al dansend en zingend op het podium staan. En op de opzwepende klanken van "Beat it" wordt een gevecht uitgebeeld tussen twee rivaliserende bendes. Verder zien we deze jonge Goden nog in James Bond stijl, in lak, legerkleding, en boxershorts. Als uitsmijter van de avond dragen ze een zwart leren broek met daarover een lange zwarte jas. De overbekende Chippendalestrik op het blote bovenlijf, maakt het plaatje compleet. Kleren maken de man, zèlfs bij de Chippendales!

Afbeelding verwijderd door redactie

Tussen de bedrijven door wordt het enthousiaste publiek bedankt. Tevens wordt er reclame gemaakt voor de Chippendales artikelen die in de lounge te koop zijn en er is gelegenheid om na de show voor de lieve somma van tien euro, op de foto te gaan met de Chippendale van je keuze. De merchandise machine werkt op volle toeren!

Eerlijk is eerlijk: er zijn betere dansshows en betere zangers. Maar de mix van erotiek, suggestie, sfeer, enthousiasme èn mooie mannen maakt het tot een ervaring die de moeite waard is om het een keer mee te maken! Uit nieuwsgierigheid besluit ik na afloop nog even te kijken of er animo is voor de foto's. Tot mijn grote verbazing staat er, gauw geteld, een rij wachtenden van zo'n vijfhonderd vrouwen! Kortom, de Chippendales zijn hot! Wat zeg ik? Hotter than hot!