Originele Londense musical FAME naar Nederland

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De rol van dramadocent is Stevens op het lijf geschreven. In het dagelijks leven geeft hij les aan de musicalopleiding van de Fontys Academie. Hij is verguld in deze Engelstalige voorstelling het podium weer zelf te betreden.

De Musical FAME vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. FAME neemt het publiek mee langs hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken dat nodig is om de ultieme droom te bereiken.
Onvergetelijke liedjes, hartverwarmende personages, beenwarmers en dansen op een taxi: FAME de Musical is een voorstelling voor jong en oud. Voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die droomt, of ooit droomde, van een plek in de spotlights.

FAME gaat op 8 maart 2006 in première in de Stadsschouwburg Nijmegen. Hierna is de voorstelling gedurende een periode van vijf weken te zien in Tilburg, Den Haag, Veenendaal, Doetinchem, Hoogeveen, Hengelo, Roermond en Amsterdam. Sprankelende muziek, energieke dans en veel lief en leed hielden in de jaren tachtig duizenden aan de buis gekluisterd. FAME werd, als film en als televisieserie een begrip. Nu kan het publiek in de originele Engelstalige musicalsensatie genieten van de belevenissen van de talentvolle studenten van de New Yorkse High School Of Performing Arts. En hou Vrouw.nl in de gaten, want over enkele weken zullen wij kaarten weggeven voor deze geweldige musical!