Unpredictable van Jamie Foxx

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Jamie Foxx staat vooral bekend om zijn grappen en acteertalent. In de jaren ?90 had hij zijn eigen show ?The Jamie Foxx show? en speelde in diverse films als Stealth en Bate. Zijn meest recente speelfilm is 'Dreamgirls' met onder andere Beyoncé, die begin 2007 zal verschijnen. Jamie Foxx is zijn artiestennaam, in het 'echt' heet hij Erik Bishop. In 1994 bracht Jamie zijn debuutalbum ?Peep This? uit. Het album werd een enorme flop en verkocht niet. Daarna werdt het stil rond zijn muziek en richtte hij zich op zijn filmcarrière.

Na een lange tijd was hij weer te horen op een track. Hij zong het refrein van Twista?s ?Slowjamz? en hij verscheen een jaar later op Kanye?s ?Gold digger?. Deze single werd een enorm succes, zo groot dat Kanye een Grammy won. Na het succes van ?Golddigger? kreeg hij weer inspiratie om een cd om te nemen. Als redder van de R&B welteverstaan. Foxx zegt hierover: "I'd like to say I'm R&B's savior. Whether that's the truth or not, I'm definitely going out there with my mic and my shield to declare, 'I am here to save R&B.' I will have the people saying, 'Sire, there is a man at the musical gates saying he is here to save R&B.'"

Op 'Unpredictable' zijn naast Foxx andere R&B toppers te horen als Snoop Doggy Dog, Kanye West en Mary J. Blige. Met de laatste zong hij het duet 'Love Changes'.

1. Unpredictable - (with Ludacris)
2. Warm Bed
3. DJ Play A Love Song - (with Twista)
4. With You - (with The Game/Snoop Dogg)
5. Can I Take U Home
6. Love Changes - (with Mary J. Blige)
7. Extravaganza - (with Kanye West)
8. Three Letter Word
9. Get This Money
10. VIP
11. Do What It Do
12. Storm (Forecast)
13. U Still Got It (Interlude) - (with Common)
14. Heaven
15. Wish U Were Here

Afbeelding verwijderd door redactie

Unpredictable
Jamie Foxx
J-Records
Duur: 1:01:41