Spaanse Passie

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Deze levensstijl spreekt veel Europeanen aan. Er gaan jaarlijks dan ook miljoenen mensen naar Spanje met vakantie, er wordt massaal gemigreerd of overwinterd en de halve wereld eet tapas of volgt een cursus Spaans of Flamencodansen. Spaanse Passie is een fotoboek dat het echte Spaanse leven op een indrukwekkende manier in beeld brengt.

Afbeelding verwijderd door redactie

De fotografie is thematisch ingedeeld: Flamenco, Semana Santa, El Rocio, de laatste cowboys van Europa etc. Elk thema wordt ingeleid en veel van de foto's zijn voorzien van omschrijvingen met interessante wetenswaardigheden. De foto's zijn soms ietwat confronterend, zoals die van een berg dode stieren na het stierengevecht en de contrasten tussen de moderne wereld en het traditionele Spanje. Maar stuk voor stuk zijn het schitterende foto's die allemaal een verhaal vertellen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Als groot Spanje-liefhebber riepen de foto's bij mij een gevoel van heimwee op. De passie en het temperament spatten werkelijk van de foto's af. Het aantal teksten in het boek is minimaal, maar dat is in een boek als dit ook niet nodig. De foto's zeggen zoveel meer dan woorden! Ben je dol op Spanje en zijn cultuur, dan mag dit boek absoluut niet in je boekenkast ontbreken!

Afbeelding verwijderd door redactie

D. Huineman, J. Wijnands
Spaanse Passie
192 bladzijden
Uitgever: Inmerc
ISBN: 90-661-193-49
Adviesprijs: 29,95 euro

Bestel Online!

Spaanse passie
J. Wijnands & Huineman, D.