Sterren voor dieren

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De TROS maakt opnamen van 'Sterren voor Dieren' die twee dagen later, op vrijdag 6 oktober, om 20.30 uur worden uitgezonden op Nederland 1. In deze uitzending staat naast de crème de la crème van de Nederlandse artiestenwereld ook de Dierenbescherming centraal. De Dierenbescherming verwacht veel leden en donateurs te werven met dit programma. De opbrengst van deze televisieavond komt natuurlijk geheel ten goede aan het werk van Nederlands grootste dierenwelzijnsorganisatie.

In eerste instantie was gekozen voor het Gelredome in Arnhem als locatie voor 'Sterren voor Dieren'. De Dierenbescherming kon dan gebruik maken van de reeds aanwezige showtechnische faciliteiten van een evenement dat later die week in het Gelredome wordt gehouden. De belangstelling van het publiek bleek de afgelopen weken echter niet voldoende om het Gelredome te vullen. Daarom is besloten uit te wijken naar een geschiktere locatie. Mensen die een kaartje voor 'Sterren voor Dieren' in het Gelredome hebben gekocht, krijgen hun geld vanzelfsprekend terug.

Voorafgaand aan het muziekfestijn deelt de Dierenbescherming zo'n negentig lintjes uit aan echte dierenhelden. Verder houdt de Dierenbescherming in de week van Dierendag haar jaarlijkse collecte en vinden in het weekend van 7 en 8 oktober de Landelijke Open Asieldagen van de Dierenbescherming plaats.

www.dierenbescherming.nl