Een Extreem Leven

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In het boek vertelt Sharon onder meer dat haar man Ozzy Osbourne haar leven heeft gered. "Als Ozzy er niet was geweest, was ik net als mijn broer geëindigd in de gevangenis, als één van die gekke vrouwen in Prisoner Cell Block H. Of overleden aan een overdosis slaappillen om een uitweg te vinden."

Als dochter van de bekende rockmanager Don Arden beleefde zij een turbulente jeugd vol glamour, chaos en geweld, dat uiteindelijk leidde tot een breuk tussen hen. Ze begon een nieuw leven met haar grote liefde Ozzy Osbourne en kreeg met hem drie kinderen. Het leven van deze toegewijde vrouw en moeder, en winnares van prijzen in haar rol als producer en tv-ster, is altijd extreem geweest: ze heeft grote successen gekend, maar is ook door diepe dalen gegaan.

Ze vertelt onder meer over het drug- en alcoholgebruik van Ozzy, wat dermate uit de hand liep dat hij haar zelfs probeerde te wurgen. Ook mishandelde hij haar meerdere malen. Ze heeft het hem allemaal vergeven. Daarnaast leverde Sharon ook nog eens een zware strijd tegen darmkanker, die ze gelukkig overwon.

Het boek is intrigerend geschreven en voert je mee door de diepe dalen en de grote successen van de familie Osbourne. Het is vooral verwonderlijk en het getuigt van heel veel kracht dat Sharon alles doorstaan heeft en nog steeds samen met Ozzy is. Het heeft op mij een diepe indruk achter gelaten. Een bewonderenswaardige vrouw...

Sharon Osbourne
Een Extreem Leven
382 bladzijden
Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9021582252
Adviesprijs: 24,95 euro

Bestel Online!

Een extreem leven
S. Osbourne & Dening, P.