Grease

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Grease is echt zo'n film die de tand des tijds doorstaan heeft. Het blijft een tijdloze film, ondanks het tijdperk waarin het zich afspeelt. Meiden van nu vinden deze film ook geweldig, want wie houdt er nu niet van een flinke portie zang, dans en de ultieme lovestory?

De film Grease stamt al uit 1978. Dat is aan deze vernieuwde versie niet af te zien. De film is namelijk helemaal opgepoetst en is helderder dan ooit. Iets wat niet opgepoetst is, is de ondertiteling. Deze is op sommige fronten nog een beetje oudbollig, maar goed, dat heeft dan ook wel zijn charmes. Deze speciale editie van Grease bestaat uit twee DVD's. DVD 1 bevat uiteraard de film, maar ook een voorwoord van regisseur Randal Kleiner en je kan kiezen voor extra commentaar tijdens de film.

Afbeelding verwijderd door redactie

De tweede DVD bevat een heleboel extra's. 'Remembering Grease' is een ruim 20 minuten durende special over Grease, waarbij iedereen die iets met de film te maken had terugkijkt op de opnames, zoals de producenten, regisseur en uiteraard een aantal acteurs en actrices. Hierbij komen een hoop leuke weetjes en feitjes over de film naar voren. Ook zie je John Travolta en Olivia Newton John 25 jaar na de film The One That I Want weer samen zingen, waarna de gehele cast ook Summer Nights nog eens voorbij laat komen. Maar nog veel meer extra's zijn op deze DVD te vinden. Een absolute must voor de Grease fans, die nog een keertje willen zwijmelen bij deze tijdloze lovestory. Ook voor degenen die nog niet bekend zijn met deze film is het een absolute aanrader om deze film, die inmiddels toch wel een soort cult-status heeft, te gaan bekijken.

Afbeelding verwijderd door redactie