Acteur Hugh Grant in Amsterdam voor speciale première!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Music & Lyrics gaat over Alex Flether (Hugh Grant), een aan lager wal geraakte popster uit de jaren '80. Toch is hij zijn charisma en zijn talent nog niet verloren. Dat kan hij bewijzen wanneer de succesvolle popdiva Cora Corman aan hem vraagt om een liedje voor hem te schrijven en... ze wil ook zelfs een duet met hem zingen! Alex neemt die uitdaging graag aan alleen heeft hij al jaren geen goede popsong meer geschreven. En nu moet hij in een paar dagen tijd ook nog eens een hit schrijven! Maar dan komt de redding in de persoon van Sophie Fisher (Drew Barrymore). Zij is de plantenverzorger van Alex, die met haar bijzondere taalgevoel een gevoelige snaar raakt bij Alex, de songwriter die het liedjes schrijven al lang verleerd leek.Behalve een mooie samenwerking bloeit er dan ook nog eens iets speciaals op tussen de twee...

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie

Afgelopen vrijdag ging de film Music & Lyrics groots in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Ondanks de regen waren heel veel fans van Hugh Grant naar Amsterdam gekomen om de acteur in levende lijve op de rode loper te aanschouwen. Hun geduld werd even op de proef gesteld, maar uiteindelijk was het wachten de moeite helemaal waard: de acteur arriveerde per limo en nam uitgebreid de tijd om zijn Nederlandse fans te ontmoeten én met hen op de foto te gaan!

Of Hugh een volgende keer nog zo veel tijd zal maken voor zijn Nederlandse fans, is maar de vraag. Een vrouwelijke fan wist zich vast te ketenen aan de acteur. Het tweetal werd direct door de beveiliging meegenomen, waarna Hugh uit zijn benarde positie kon worden bevrijd.