Michael Bublé - Call me irresponsible

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De eerste single heeft de toepasselijke titel The best is yet to come, gevolgd door het swingende It had better be tonight (Meglio Stasera). Het album bevat ook een tweetal duetten waaronder I?m coming home met de groep Boyz II Men (wellicht bekend van hun hit End of the road) en de hit Wonderful tonight (Eric Clapton) met de Braziliaanse zanger Ivan Lins. Vooral dit laatste duet is heerlijk om naar te luisteren door de zwoele Portugese klanken van Lins.

Naast de oude hits in een nieuw arrangement zoals het altijd romantische Me and mrs. Jones and Always on my mind staan er ook een aantal nieuwe songs op, geschreven door onder andere mister Bublé himself. Het nummer Everything, dat hard op weg is een hit te worden in Nederland en de ballad Lost zijn daar mooie voorbeelden van. De cd wordt afgesloten met een krachtige interpretatie van Frank Sinatra's That's life en het rustige Dream, dat naast door Bublé ook ooit door Roy Orbison en Ella Fitzgerald gezongen werd.

Mijn verwachtingen van deze cd waren hoog aangezien ik de muziek en stem van Michael Bublé zeer kan waarderen. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld, dit is absoluut een heerlijke cd om naar te luisteren. De oude songs in hun nieuwe arrangement klinken heel anders, maar minstens net zo mooi. Een zwoele zomeravond, een glaasje rosé, goed gezelschap en de laatste zonnestralen gaan heel goed samen met deze cd!

Voor alle fans: Michael Bublé staat op 10 oktober 2007 in Ahoy Rotterdam.
Kijk hier voor meer informatie.

Afbeelding verwijderd door redactie

Michael Bublé
Call me irresponsible
Speelduur: ongeveer 50 minuten
Label: Warner Brothers
Adviesprijs: 23,99 euro

Bestel goedkoper online!

Call Me Irresponsible
Michael Buble