WIN: Raffi Home & Garden

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Re-colour your world

Raffi wil een ode brengen aan de onvoorwaardelijke schoonheid van de natuur zodat wij deze (opnieuw) zelf ontdekken, ervaren en omarmen waardoor wij (weer) dichter bij ons diepste wezen komen en bewust worden van onze eigen ware natuur. De Raffi Home & Garden collectie bestaat uit diverse houten- en weaving tuinmeubilair en is uitgebreid aangevuld met life-style producten als tafelkleden en lopers, placemats, serviesgoed en glaswerk. Geniet van de schoonheid van het buitenleven.

Combineer & creëer

Vorm geven aan je persoonlijke gevoel is samen met de natuur jouw lievelingsplekjes creëren. Een geweldige uitdaging, want er zijn talloze aanstekelijke dessins. Stel je eigen tuinset samen en kies voor accessoires en kussens die bij jou passen, van kleurrijk tot ingetogen chique. Volg je intuïtie en geef vorm aan je gevoel.

Voor informatie en verkoopadressen ga je naar Raffi.com.


WIN!

Vrouw.nl mag 2 Ontbijtsets Holiday White en een placemat-set Holiday White (4 stuks) weggeven. Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat is de slogan van Raffi? (TIP: Kijk op de website voor het antwoord!)

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Raffi Home & Garden" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 11 mei 2009 tot 9.00 uur.