Nieuws: Famile-evenement Castlefair Vorden (+Win).

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De spectaculaire demonstraties rondom de 'countrydieren' zijn echte publieksfavorieten. Zo is er een spectaculaire show van de Future Guys met paarden in de hoofdrol en natuurlijk ontbreken de jachtproeven met getrainde honden niet. Ook de duikvluchten van roofvogels blijven intrigeren, aanschouw ze van dichtbij. Vijf dagen Castle Fair is Country Living op z’n best!

Country Kids

De Castlefair is een écht familie-evenement. Er wordt dan ook veel actie ingebouwd voor de jongste bezoekers. Spannend is de speurtocht rondom het eeuwenoude Kasteel Vorden. Onderweg zijn er veel kleine én bijzondere dieren om te knuffelen. Wie durft, klimt op de rug van één van de lieve pony's. De kinderen kunnen zelf iets leuks voor thuis in elkaar knutselen. En uiteraard staat er nog veel meer bijzondere interactie tussen mens en dier op stapel.

Country Living

Rondom de demonstraties staan de sfeervol ingerichte stands helemaal in het teken van Country Living. Wie op zoek is naar ideeën, antiek, brocante of stoere meubels van hout komt op de Castlefair ruim aan zijn trekken. En wie droomt van een sauna, hot tub of een mooi tuinhuis kan hier uitgebreid kennismaken. De mooiste zomerbloeiers van speciaal geselecteerde kwekers staan klaar voor tuinliefhebbers. En natuurlijk ontbreekt de country look niet. Country Chic of Country Casual: bezoekers kunnen zich helemaal wentelen in de Engelse countrysfeer. Op de catwalk bij het kasteel wordt de laatste mode van topmerken geshowd.


Country Food

De buitenlucht maakt hongerig en daarom laten we het lekkerste Country Food bereiden in Vorden. Verse vruchtsappen en knapperige broden met kruiden en kaas. Vergeet niet om te proeven van de eerlijke smaak van biologische streekproducten als honing en mosterd. In de agrarische tent op het Fairterrein maakt je kennis met deze én andere Achterhoekse specialiteiten, als kniepertjes, verse beenham en pittige kazen.

WIN!

Vrouw.nl mag 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Castlefair. Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Castlefair Vorden" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 27 juli tot 9.00 uur.


Wil je nog meer voorproefjes? Kijk dan op Castlefair.nl