Onmisbare items voor de herfst

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De truc is natuurlijk om een paar onmisbare trendy items aan te schaffen, welke je eindeloos kan combineren. Wij laten je weten welke vijf items in ieder geval NIET mogen ontbreken in je garderobe aankomende herfst:

Een piloten of militair jasje

Helemaal geinspireerd door The Aviator.
Je kent ze wel, de jasjes met eindeloos veel knopen of de leren pilotenjasjes met schapenbont kraagje. Deze herfst een absolute must-have!

Laarzen

Deze herfst zijn vooral de laarzen helemaal 'in style'. Hoge hakken, military boots, beige, zwart of met borduring... het maakt niet uit, als het maar laarzen zijn!

Afbeelding verwijderd door redactie


Fluweel

Koop iets van fluweel deze herfst. Fluweel komt terug in een heleboel collecties. Of het nu jassen zijn of jurken. Fluweel is absoluut onmisbaar in je herfstcollectie.

Een shawl

Zijde of wol, het maakt allemaal niet uit. Net als vorig jaar is een shawl weer onmisbaar in het straatbeeld. Ze leuken je outfit op en is dus een zeer decoratief artikel voor aankomende herfst.

Een jurk

Jurken in allerlei soorten en kleuren. Of je het nu onder een sjieke mantel, militair jasje of vest draagt. Jurken zijn weer helemaal hot deze herfst. Natuurlijk met een paar mooie laarzen er onder om je benen te verwarmen.

Alle vijf de items in je kast en je komt weer stijlvol de herfst door!