Dyanne Beekman: a Passion for Fashion

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Wat zijn dé trends voor aankomend seizoen?

Ik zou zeggen, kijk naar Passion for Fashion en natuurlijk op www.dyanne.nl!

Welke kleur of welk kledingstuk kan dit seizoen écht niet meer?

Er is geen kleur die niet kan, sterker nog, alles mag op kleurgebied en qua kledingstuk. Draag echter nooit iets wat te klein is. Want helaas gebeurt dat nog te vaak...

Wat hoort er in een goede basiscollectie thuis?

Een jeans van dit moment. Recht en zelf misschien een beetje taps toelopend. Wat ook niet mag ontbreken is een zwart basispak met getailleerd colbert, de pantalon ook weer recht en taps toelopende pijp of een rok tot over de knie.

Wie zijn jouw eigen stijliconen?

Audrey Hepburn, Coco Chanel, Brigitte Bardot en Steve McQueen.

Welk kledingstuk is tijdloos te noemen?

Ik zou zeggen? geen één!

Welk kledingstuk is jouw favoriet?

Mijn Japanse jeans.

Zou je zelf meedoen als kandidaat aan een programma als LookingGood of Passion for Fashion?

Absoluut! Voor Passion for Fashion zou ik mezelf zeker op willen geven, omdat al je minpunten besproken worden en er ook daadwerkelijk iets aan wordt gedaan. Er wordt alle tijd voor je genomen en in de dagen dat er wordt gedraaid, sta je als kandidaat centraal. Aan het einde van de laatste draaidag heb je een heleboel advies gekregen (wat je zelfvertrouwen heeft doen groeien/waardoor je uitstraling versterkt is) en is bovendien je kleding, lingerie- en schoenencollectie behoorlijk uitgebreid.

Welke kandidaat is je het meest bijgebleven en waarom?

Gek genoeg zijn dat tot nu toe alle kandidaten, die in Passion for Fashion een remake hebben ondergaan, omdat zij allemaal iets in zich hebben, wat niet klopt met de buitenkant. Zij hadden allen een hele krachtige binnenkant, maar dat kwam niet tot uiting in hun kledingstijl. Een van de kandidaten ontpopte zich, na een spiegelbeeldtraining van mij en nog wat individuele adviezen, tot een sterke, zelfverzekerde jonge vrouw.

Welke Bekende Nederlander style je graag?

Kijk maar op www.beekmanstyling.com! (Dyanne deed/doet onder andere styling voor Wendy van Dijk, Marco Borsato en Ilse DeLange - red.)

Welke Bekende Nederlander of Buitenlander zou je nog wel eens willen restylen?

Ik zou het echt niet weten.

Wat vinden je van Vrouw.nl?

Goed initiatief!

Vanaf 23 november om 20:30 dus te zien op Net 5; Passion for Fashion!