Kleurrijke cups en sensuele slips

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Hoewel de winter nog in het land is, liggen bij de lingeriezaken de voorjaarscollecties al klaar. Veel kleur en vrolijke prints zijn de kenmerken van het nieuwe aanbod. Het modebeeld wordt dit voorjaar steeds meer bepaald door multiculturele invloeden waarbij de Afrikaanse stijl een belangrijke rol speelt. Dit zie je dus ook terug in de lingerie. Mocht je niet van zo gecharmeerd zijn van de etnische look, dan is er nog volop andere keuze, zoals lingerie met een vrolijke glitterprint, ruffles bij armen en borstzakjes en zelfs populaire cartoons. Dus als je nog steeds rondloopt in die saaie witte onderbroeken, dan is het nu echt de hoogste tijd om die in de prullenbak te deponeren!

Afbeelding verwijderd door redactie

Livera kiest voor vrolijk dit jaar. Zo biedt Livera een wit lingeriesetje met rode, groen en turquoise stippen en ?love? tekst, met als opvallend detail aan de bh de dubbele bandjes.
Ook bieden ze de zogenaamde ?Livera bandserie?; de katoenen serie met lycra wordt gekenmerkt door een comfortabele elastieken band. De serie biedt een comfortabele katoenlycra beha zonder naad, een bh zonder beugel, hemd, boxer, en heupstring in fuchsia en multicolour streep. Deze streep is ook verwerkt in vrolijke en sportieve nachtkleding. Tevens is er een uni serie met een vrolijke glitterprint. En omdat de nachten nog koud kunnen aanvoelen biedt Livera deze producten met driekwart mouwen aan.
Ben je meer geïnteresseerd in romantische lingerie, dan kan je kiezen voor de serie met een kleine ruitprint in zachtroze, afgezet met bies en details als strikjes in turquoise. Natuurlijk is er ook nachtmode met streep- en ruitprogramma in zachtroze, naast shirt en nachthemden met een slankere snit en broeken in een heupmodel.
Uiteraard is er ook dit jaar weer een cartoonlijn. Waren het eerder onder meer Pucca en Garfield die in de spotlights stonden, dit jaar is het de beurt aan Skip Bunny, volgens kenners de nieuwe rage! Dit konijn staat ondermeer op een sportief roze/wit gestreept lingeriesetje, een stoere slipdress met brede banden, een pyjama en een huispak.
Kortom, van Livera mag het voorjaar wel beginnen!

Afbeelding verwijderd door redactie

Bij Hunkemöller is dit voorjaar een bonte mix van verschillende stijlen te vinden. Zoals bruintinten en prachtig borduurwerk, een bh met bloemmotief en oranje details met een Afrikaans tintje en hemdjes met een afwerking van gouden details op de cups die een typische etnische look geven. Wil je toch sensueler voor de dag komen? Kies voor romantische, maar o zo verleidelijke artikelen. Door het gebruik van stijlvolle transparante materialen, subtiele decoraties en draperieën komt je lichaam op haar mooist uit.
De retro thema?s geven dit voorjaar een knipoog naar lang vervlogen tijden. Zo kan je terug gaan naar je kindertijd met de Sweet-collectie. De nieuwe Liquid-bh in lichte tinten, omgeven door een zijdezachte stof geeft een lieflijk beeld en het push-up effect is alleen niet voor kleine meisjes?Of ga je liever terug naar de vrolijke jaren ?70 met het ultieme hippiegevoel van vrolijke folklore prints, afgewisseld met felle kleuren en een echte bohémien look.
Maar ook aan de sporters is gedacht. De nieuwe sport bh van Hunkemöller heeft namelijk niet alleen een heerlijk draagcomfort, maar ook een trendy uitstraling. De bandjes van deze bh zijn gevoerd met zacht foam voor extra comfort tijdens het dragen. De kruislingse rugconstructie is special voor extra steun en stevigheid en extra leuk zijn de zilverkleurige accenten voor een hedendaagse sporty look.
Ook van Hunkemöller mag de zomer wel weer beginnen. Want ook de strandcollectie kenmerkt zich door een mix van bonte stijlen en is weer volop met elkaar te mix&matchen met keuze uit verschillende modellen bikinitops en ? slips!

Afbeelding verwijderd door redactie

http://www.livera.nl
http://www.hunkemoller.nl