Hoor de zon schijnen!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Wat doe je dan? Je verwisselt gewoon je oude zonnebril voor de nieuwe Thump2 van Oakley; een zonnebril en mp3-speler in één! Nee, dit is geen toekomstmuziek, maar werkelijkheid. Het sportmerk Oakley stond al bekend om zijn hoogwaardige technische zonnebrillen, maar is nu nog een stapje verder gegaan. Met de Thump2 hoef je nooit meer in je zakken te graaien als je een volgend nummer wilt luisteren of het geluid wilt aanpassen. Deze mp3-speler heeft geen draden, en is heel gemakkelijk te bedienen met de drie geïntegreerde knopjes in het frame.

Om het allemaal nog gebruiksvriendelijker te maken zijn de Mylar oordopjes in alle gewenste standen te verstellen. Hij is ook schokbestendig en en door middel van de extra snelle USB kabel, zijn zowel mp3, WMA en WAV bestanden eenvoudig te converteren vanaf de PC of Mac. Naast het technische gebruikersgemak beschermt de bril uiteraard optimaal tegen UVA-, UVB-, UVC- straling en schadelijk blauw licht. De Oakley THUMP2 is een absolute must-have voor vrouwen met gevoel voor mode, een flinke portie durf en de behoefte aan het gebruikersgemak en comfort van een zonnebril met geïntegreerde MP3-speler.

Afbeelding verwijderd door redactie

Daarnaast brengt Oakley natuurlijk ook een ?gewone? nieuwe collectie zonnebrillen, zoals de Grapevine, de Script en de Oakley Dart. De Grapevine heeft een uniek vrouwelijk design met zachte, gladde contouren en een trendy, lichtgewicht behuizing. De Script bestaat uit een montuur met drie kleurlagen, die de bril een hip uiterlijk geven. Daarnaast is de Script ook uitgevoerd in een opvallende print die geïnspireerd is op Oakley?s populaire kledinglijn. De Oakley dart spant de kroon in deze collectie. Deze zonnebril heeft een lichtgewicht frame, geïntegreerde scharniertjes en een doorlopende lens. Prijzen vanaf ? 155,-.

Afbeelding verwijderd door redactie

Wat veel mensen overigens nog niet weten is dat Oakley ook een uitgebreid assortiment correctiebrillen heeft. Deze zomer presenteert Oakley drie nieuwe modellen, waaronder naast twee modellen voor mannen, de Sweeper voor vrouwen. De assertieve lijnen van de Sweeper creëren een perfecte balans tussen techniek en design. Daarnaast geven de geïntegreerde scharnieren en de metalen iconen op het montuur deze bril een chic uiterlijk. Net als de sportbrillen van Oakley zijn de correctiebrillen voorzien van technisch hoogwaardige lenzen met een zeer hoge optische precisie. De Sweeper is verkrijgbaar voor ? 210,-.

Meer informatie: http://www.oakley.com