Playtex Lingerie

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Leuk beha-weetje over Playtex

In 2003 geleden lanceerde Playtex beha's met cups in halve maten. De halve maten zijn verkrijgbaar in de 'Thank Goodness it Fits'-collectie van Playtex Apparel (zie ook hun website). Ze hebben een patent op dit exclusieve maatsysteem, dat loopt van 'Nearly A' (bijna A) tot 'Nearly C' (bijna C), plus daarnaast natuurlijk de standaardmaten. Marketingmanager Tolli Love zei in een persverklaring: "Zeven van de tien vrouwen draagt een slechtzittende beha. Met dit nieuwe matensysteem van Playtex hebben vrouwen meer keuzemogelijkheden om de juiste behamaat te vinden."

Playtex Dolce Dentelle - Feel like a Diva Italiana

Deze lichte lijn is supersexy en übervrouwelijk door het zachte kant, maar het biedt tegelijkertijd steun en comfort, precies zoals we dat van Playtex gewend zijn. Volgens het bekende 'cross your heart' principe begint de steun van het kruis aan de schouders en volgt het de contouren van de buste. Meer comfort komt door de extra versteviging van katoen in de ondercup. De beha's zijn voorzien van een stevige beugel, die erg fijn zit door een zacht katoenen omhulsel. En tot slot zorgt de rugbrassière voor optimaal comfort.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
Playtex Dolce Dentelle wit & zwart

Playtex Dolce Dentelle is verkrijgbaar in cup B70 t/m E95 in de kleuren wit en zwart.
Prijzen: beugelbeha ?38,25 - beha zonder beugel ?36,25 - slip ?19,95

Playtex Fiori - Weelderig & Sierlijk

Playtex Fiori biedt je een zonnig zomerdécolleté mèt steun en comfort. Een weelderig en speels effect wordt bereikt door een combinatie van bloemenprint op de ondercup en borduursels op de bovencup. Het comfort is hoog door het zachte materiaalgebruik en ook hier vind je de brassière op de rug. Het kleurgebruik van Camelia en Maanlicht doet heel zomers aan.

Afbeelding verwijderd door redactie
Playtex Fiori Maanlicht

Afbeelding verwijderd door redactie
Playtex Fiori Camelia

Playtex Dolce Dentelle is verkrijgbaar in de kleuren Camelia (roze en wit) en Maanlicht (zwart en wit).
Prijzen: beugelbeha B/C cup ?34,95 - beugelbeha D/E cup ?38,95 - balconnet beha B/C cup ?37,95 - balconnet beha D/E cup ?43,95 - slip ?19,50 - string ?19,50

De genoemde lingerie is verkrijgbaar bij de betere lingeriezaak.
Verkoopinformatie: 035 - 6980315 of surf naar Playtex Official Site.