Kekke kinderschoenen voor dit najaar

Mode & trends door Redactie Ze.nl
ECCO Kids

Funky ontwerpen en comfort zijn dit najaar de sleutelwoorden voor de nieuwe collectie van ECCO Kids. Voor de allerkleinste voetjes introduceert ECCO een unieke lijn kinderschoentjes genaamd Track Uno, die de tere kindervoetjes de hele winter warm en droog houden. Met ECCO Jack & ECCO Jill verover je het schoolplein. Er is keuze uit verschillende schattige en stoere modellen, die allemaal tegen een stootje kunnen en een perfecte pasvorm hebben. Voor echte dametjes die geïnteresseerd zijn in de laatste modetrends heeft ECCO een funky laars ontworpen, die ook nog eens de juiste pasvorm heeft.
www.ecco.com

Afbeelding verwijderd door redactie
Stoere frisgroene knullenschoen 'Jack' van ECCO

Brakkies en Braqueez

De nieuwe collecties van Brakkies en Braqeez zijn hot. Voor de kleinsten zijn er snoezige Brakkies in 'grote-mensen-kleuren' als bruin, fuchsia en oudroze. Als je een stoere meid bent ga je voor echte Braqeez boots met bijpassende muts en sjaal. Je kunt kiezen uit mooie herfsttinten met winterse accenten zoals ijsblauwe of zuurstokroze pompoentjes. Voor jongens die graag haantje de voorste willen zijn, heeft Braqeez stoere hikers. Deze zijn van stoer donkerbruin en blauw gevet leer, met rode en oranje accenten in pijl en bliksemschicht.

Afbeelding verwijderd door redactie
Braqueez meidenlaarzen met bijpassende muts en sjaal

Lelijke kale neuzen behoren nu voorgoed tot het verleden bij Brakkies en Braqueez. De zolen laten zich zien deze winter met leuke motieven. Maar niet alleen ónder de schoen, want ze klappen om. Alle schoenen in de collectie hebben een heuse stootrand en zijn functioneel én fashionable.
www.brakkies.nl

Hippe laarzen en booties van Giga

Deze winter wordt het wild aan je voeten met de nieuwe laarzen en booties van Giga. De collectie is geïnspireerd op beestachtige gebieden zoals de Zuid-Afrikaanse savanne en de Australische bushbush. Voor hippe én stoere meiden zijn Giga laarzen een absolute must-have deze winter. Deze boots hebben namelijk een safari look met meisjesachtige details. Elegante dametjes kiezen voor de Gazelle, van gevet leer en suède met een felrood of cognackleurig accent en gesp-riem over de schacht. Met de Wallabie laarzen met een 'opvouwsysteem' kun je uit drie verschillende hoogtes kiezen. Je bepaalt dus zelf hoe hoog je deze bootie draagt.

Afbeelding verwijderd door redactie
De Wallabie bootie met 'opvouwsysteem'

De jongens hangen de beest uit met andere wilde dieren aan hun voeten. Zoals de Lynx met sportieve look en snelle klittenbandsluiting. Deze is van leer en heeft een camouflage uitstraling in de kleurcombi?s bruin/groen en bruin/rood. Alle schoenen van Giga hebben een goede pasvorm en dragen comfortabel. Ze zijn geheel met leer gevoerd en de meeste modellen hebben ook een leren uitneembaar voetbed. Giga schoenen zijn dus niet alleen leuk, maar ook lekker en goed om op te lopen.
www.gigashoes.nl

Tips voor de aanschaf van de juiste kinderschoenen

Kinderen zijn in de groei en daarom kwetsbaar. Dit betekent dat ook hun schoenmaat, al naargelang de leeftijd, elk jaar met 2 of 3 maten kan toenemen (elke schoenmaat komt overeen met een toename van 6,6 mm). Bij het kopen van schoenen moet dus rekening gehouden worden met deze groei en moet de schoen, afhankelijk van de leeftijd, tussen de 9 en 15 mm langer zijn dan de voet zelf.

Bij jonge kinderen is het nuttig om de voeten elke 2 à 3 maanden te (laten) meten, om er zeker van te zijn dat de schoenen die het kind draagt niet te klein geworden zijn. Een jong kind kan immers zelf niet aangeven of de schoenen te strak zitten. Kijk voor een downloadbare voetmeter op de website van Jottem Kinderschoenen, erg handig!
www.jottemkinderschoenen.nl/voetmeter.pdf
/>
Online kinderschoenen bestellen? Een uitkomst!
Wanneer je de juiste maat hebt bepaald, kun je lekker gaan shoppen voor de hipste schoentjes. En wil je dat liever niet doen met twee dreinende peuters op sleeptouw? Ga op een rustig moment even achter de computer zitten en bestel online! Onderstaande webwinkels met hippe kinderschoenen hebben ook een fysieke winkel waar je eventueel langs kunt gaan.
www.thomopdelaanwebwinkel.nl
www.opsoestdijk.nl