Ellesse For Play

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Over Ellesse

Door zijn eigen ontevredenheid over de sportkleding die andere bedrijven op de markt brachten, begon Leonardo Servadio - zelf fanatiek atleet en bekend kleermaker- in 1959 zijn eigen sportlijn genaamd Ellesse, naar zijn eigen initialen L.S. Met Italiaanse bravoure vertikte Servadio het om aan stijl in te leveren ten opzichte van functionaliteit. Alle Ellesse collecties moesten er gewoon modieus uitzien, optimaal presteren en perfect zitten qua pasvorm. Deze niet compromitterende benadering van fashion en design heeft Ellesse jarenlang aan de top van atletische kleding gehouden. En de traditie die meer dan veertig jaar geleden begonnen is, gaat gewoon verder.

De ADV Tennis collectie van Ellesse voor mannen én vrouwen heeft een ergonomische snit, die veel bewegingsvrijheid toelaat. Ook is de kleding door geavanceerde materialen verzekerd van de nodige comfort. De kleding 'ademt' en valt ook soepel. Allemaal kwaliteiten die tot grotere prestaties kunnen leiden!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
ADV Tennis Collection

Club Tennis bestaat uit op maat gemaakte kledingstukken, waarin de basisvoordelen van het ADV-fabricaat gecombineerd worden met katoenen stoffen die meer richting club-lifestyle gaan. Hierdoor is de kleding ook in je vrije tijd leuk om te dragen. Het stijlvolle kleurenpallet - waarin felle kleuren zoals lila, aqua, zwart en wit zitten - wordt door alle Ellesse tennislijnen voor mannen en vrouwen doorgevoerd , waardoor de hele collectie bij elkaar past en de Ellesse-tennisspeler er het stijlvolst op de baan zal uitzien.

Klik op de foto voor groter formaat:Club Tennis Collection

Natuurlijk heeft Ellesse ook een hele nieuwe lijn tennisschoenen uitgebracht welke perfect aansluit bij bovengenoemde kledinglijnen. De schoenen zijn gemaakt van soepel Italiaans leer en hebben natuurlijk de perfecte pasvorm, zoals we gewend zijn van Italiaanse schoenen. In de vrouwenlijn is ook satijn verwerkt. Deze lijn is zowel klassiek als cool tegelijkertijd te noemen.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
Footwear Collection

Voor verkoopinformatie en prijzen: 020 - 487 46 10
Of surf naar www.ellesse.com.