Baby Basics

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Little Label Company ontwerpt babykleertjes in een mooie pasvorm en gebruikt puur, kwalitatief goed en comfortabel materiaal. En, niet onbelangrijk, voor een zeer redelijke prijs!

Kleurrijke collectie

Van maat 50 tot maat 92 biedt Little Label Company een trendy en kleurrijke collectie. Rompertjes, pyjamaatjes en shirtjes in een perfecte pasvorm. Je merkt wel degelijk verschil in kwaliteit van dit merk vergeleken met goedkopere producties in de grotere warenhuizen of textielsupers.
De pasvorm is inderdaad écht beter. Het sluit beter aan en wordt niet slobberig of lelijk.

Heldere kleuren

Erg mooi aan deze kleding, is dat de kleuren anders zijn dan anders. Natuurlijk kennen we legergroen en lichtblauw als hippe kleuren, maar de tinten van Little Label Company zijn nét even wat helderder en blijven ook zeker wat langer mooi in de was.
En moeders weten.... met een baby in huis, was je je een ongeluk!
In de huidige collectie tref je de kleuren Wonder White, Amazing Army, Lucky Lime, Pretty Pink, Beyond Blue, Groovy Grey aan.

Afbeelding verwijderd door redactie

Makkelijk aankleden

Je kent het gehannes vast wel. Een spartelend, afgeleid en onrustig kind dat aangekleed moet worden op de commode. En dan proberen een rompertje of shirtje met nauwe nekopening en vier knoopjes aan de kraag over het hoofd aan zien te trekken... Aaargh! Dat wordt ruzie!
De rompers en shirts van Little Label Company hebben een erg functioneel ontwerp (de zogeheten Amerikaanse nekopening) en het werkt echt. Het rompertje trek je soepel en snel over baby's wiebelige hoofdje.



Klik op de thumbnails voor een grotere versie

Hippe combi's

Juist omdat veel kinderkleding voorzien is van prints en streepjes of felle applicaties, vind ik het vaak lastig om een leuk setje uit de bestaande garderobe bij elkaar te krijgen. Omdat de kleertjes in uiteenlopende basiskleuren zijn te verkrijgen, kun je eindeloos combineren. Bijvoorbeeld dat stoere surfersbroekje van de H&M met een basic rompertje van Little Label Company (zie foto). Deze babybasics maken de garderobe van je kind zeker compleet.

Surf naar de collectie en bestel online via http://www.littlelabel.nl/