Shopping Time! (+WIN!)

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Deze week opent New Yorker zijn achtste winkel in Dordrecht. Op maar liefst 843 m2 kun je je hart ophalen aan de laatste modetrends. Naast de kleding kun je je outfit completeren met diverse modeaccesoires en sexy lingerie.
Je kunt New Yorker vinden in het winkelcentrum 'Drievriendenhof' in Dordrecht. Bij de opening zal een DJ zorgen voor het juiste gevoel bij de trendy collectie van New Yorker.

new yorker.jpg

Maar ook het uiterste zuiden des lands krijgt een New Yorker. Op 29 oktober opent New Yorker haar negende winkel in Maastricht. En de Limburgers kunnen hier helemaal uit hun dak gaan want dit filiaal beslaat maar liefst 1109 m2 shopping plezier!
De opening van New Yorker in 'Entre Deux' in Maastricht zal worden opgeluisterd door DJ's van DJ School Zuid Holland met een gastoptreden van Jamie en Spike van Di-rect. Daarnaast zal een team van het Kapperscollege en de Make up-school diverse tips geven voor wat betreft de nieuwe herfst- en winterlook.

Wil jij kans maken op één van de vier kledingvouchers van 25 euro, geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Noem vier van de vijf eigen merklabels die New Yorker in zijn collectie voert.

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 26 oktober.


(Tip: Het antwoord kan je vinden in het artikel Opening New Yorker in 's-Hertogenbosch of op de website www.newyorker.de)