Shoppen vlak over de grens in Maasmechelen!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
http://vrouwen.nl/documents/34/56/3456eb722a913cc7135dd414d994a302.jpg

Het fenomeen Outlet heeft tegenwoordig ook in Nederland een vaste waarde in het retail aanbod. Nu is er een Village dat topkwaliteit en voordelige verkoopprijzen combineert met een chique uitstraling. Die Outlet village heet Maasmechelen Village, net over de grens bij Maastricht. Je vindt er kwalitatieve kleding van 150 absolute topmerken van Belgische en Internationale designers in bijna 100 boetieks. Het enige verschil met high street shopping vormt de prijs: kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 60%. Alle prijzen liggen gegarandeerd minstens 33% onder de verkoopprijs die de boetieks in het voorgaande jaar rekenden.
De kleding volgt de seizoenen, je vindt er altijd kleding die meteen draagbaar is. Het aanbod loopt parallel met de seizoenen. Dus: zomer is er zomer, winter is er winter.

http://vrouwen.nl/documents/e1/69/e16979e5e109fcb01abe74fe58a9432f.jpg

Crazy Weeks @ Maasmechelen Village Outlet Shopping

Van zaterdag 28 april tot en met zaterdag 12 mei organiseert Maasmechelen Village - voor het eerst sinds de opening in 2001 - Crazy Weeks mét Crazy prijzen. Je kan dan genieten van tal van extra aanbiedingen/ acties en kortingen bovenop de outletprijs. Deze Crazy Weken zijn dus een extra reden om een ritje naar Maasmechelen te maken! Naast de Crazy weeks heeft Maasmechelen Village extra koopzondagen gepland op 24 juni, 1 juli, 9 & 23 september, 7 & 21 oktober, 4 november 16 & 23 december.

Naast de boetieks zijn er trendy restaurants en bars, een informatiepunt en een speeltuin voor de kinderen. Maasmechelen Village ligt op een half uurtje rijden van Luik, Hasselt en Maastricht; het hart van een toeristische regio waar van alles is te doen. Of je nou met je moeder, een vriendin of met het hele gezin komt, het is een uitstekende bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Door de unieke ligging in de Maasvallei, de gezellige terrasjes en de ontspannen shopomgeving in open lucht brengt een uitstap naar Maasmechelen Village je ook helemaal in vakantiesfeer!

Voor meer informatie zie: www.MaasmechelenVillage.nl