Stijlvol het najaar in met Cambio

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De najaarscollectie van Cambio kent dit jaar maar liefst drie nieuwe, verfrissende thema's: Retro, Gentle Wo(man) en Sports Couture. Voor deze lijnen is gebruik gemaakt van neutrale kleuren met een warme, herfstachtige uitstraling: bruin, zwart, vele grijstinten, maar ook winters wit. De hoogwaardige materialen zorgen voor een zeer vrouwelijke collectie, die verleidelijk is, maar tegelijkertijd neigt naar een licht androgyne look. Stijlvolle, subtiele details en een pasvorm die perfect aansluit op het lichaam, maken het beeld van deze herfst-/wintercollectie helemaal af.

Het thema Retro grijpt terug op de jaren zestig, maar dan wél gegoten in een 2007-jasje! De verfijnde, ronde vormen van het vrouwelijk lichaam staan centraal. Mooie materialen zoals glanzend satijn, bewerkt katoen en vele varianten wol benadrukken het vrouwelijke profiel, zonder ordinair te worden. Romantisch, maar toch modern.

Klik op de thumbnails voor een grotere afbeelding:

Elegant is het kernwoord van de Gentle Wo(man)-lijn. Geïnspireerd op de dandy-look van de jaren tachtig biedt dit thema hoog aansluitende pantalons met fijne belijningen en soepel vallende pijpen met plooien. Ook de skinny jeans en de strakke bermuda's blijven dit najaar onmisbare items, die je dan ook zeker terugvindt binnen dit thema.

Sports Couture geeft een knipoog naar sporten zoals schermen, paardrijden en joggen, door het sportieve element te combineren met casual chic-elementen. Deze lijn werd ontworpen met de sfeer van lange winteravonden voor de open haard in het achterhoofd. De losvallende joggingbroeken hebben cargopockets en zijn afgewerkt met veel oog voor detail. Zo zie je er zelfs in sportieve kleding nog supersexy uit!

Bel voor verkoopinformatie van de Cambio-collectie met Röling Import, tel. 020-6103355.