Fashion Week: Judith Osborn

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Dat kon Osborn natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Geheel in Osborns gevatte stijl, werd Kim de catwalk opgestuurd met een pinpas in haar handen en even later zelfs met een T-shirt met de tekst Kim Pas Kim. Ook Topmodels Sylvia, Sabrina en Christa verschenen op de catwalk.

Een overvolle tribune, met onder andere Maik de Boer, Mariëlle Bastiaansen, Victoria Koblenko, Marly van der Velden, Gigi Ravelli, Thijs Willekes, Ans Markus, Ruud van der Peijl, Jan Taminiau en Patty Zomer, was getuige van de spetterende show.

De nieuwe collectie bevat veel kleur, heel korte rokjes, mini-badjasjes en ook (minder gewaagde) kinderkleding. Judith Osborn ontwierp daarnaast samen met schoenenwinkel Sacha een schoenenlijn, waar de modellen op moesten lopen. Dat ging niet geheel vlekkeloos. Twee keer moest een model op blote voetjes de runway aflopen.

Na afloop kwam de ontwerpster zelf op met twee Viktor & Rolf-lookalikes. Een van hen bleek Jort Kelder. Judith Osborn is deze maand gasthoofdredacteur van een roze Quote, waar Jort nog steeds een adviserende functie heeft.

Na afloop van de show werden gasten getrakteerd op haring met champagne. Osborn blijft immers een viswijf, zoals ze het zelf zegt. Of met een nieuwe term: een fishionista.