Fashionweek: De mooie wereld van Jessica Joyce

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Bij aankomst ligt er een heuse goodiebag op me te wachten! Vol met info en stickers van de StichtingTegenZinloosGeweld. De boodschap die deze stichting en Jessica Joyce uitdragen is dan ook: zeg NEE tegen zinloos geweld en agressie en richt je op het goede en het mooie in het leven. "Wij moedigen het werk van Jessica Joyce van harte aan. Juist samenwerking tussen twee partijen waarvan je dat misschien niet verwacht kan heel vruchtbaar zijn als je hetzelfde doel dient", aldus een woordvoerder van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld.


Zangeres Berenice van Leer opent de show met spoken word en sluit af met een prachtig jazzy nummer. Haar vuurrode outfit past helemaal bij hét kenmerk van het goede doel; een lieveheersbeestje. In de show is duidelijk te zien dat Jessica Joyce inspiratie haalt uit natuurelementen en insecten. Haar collectie bestaat uit fragiele jurkjes, meestal in een of twee neutrale kleuren. Af en toe een uitspatting in rood of oranje, wat een fris tintje aan het geheel geeft. De applicaties van bloemen en vlinders passen net als de voelsprieten op de modellen passen helemaal bij het vredige thema.

Afbeelding verwijderd door redactie

Na afloop van de AIFW worden enkele creaties van Jessica geveild. De opbrengst hiervan gaat naar de Stichting Tegen Zinloos Geweld. Kijk voor meer informatie over deze designer op: www.jessicajoyce.nl