Kipling helemaal terug!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie
Club

De Club collection van Kipling heeft chique, mooie lederen en suède tassen. Volgens Kipling is het de perfecte mix van verfijnde eenvoud en een passion for fashion. Ze hebben gelijk. Mooie kleuren voor winter en zomer: grijs, zwart, bruin en orchidee. De tassen zijn perfect voor naar kantoor. Maar ook voor een middagje shoppen of wanneer je uit eten gaat. De portefeuilles van Kipling zijn prachtig. Lekker veel ruimte, ook voor pasjes. Uiteraard mag de aap niet ontbreken: je krijgt ook bij deze tassen een stijlvolle, lederen monkey hanger.

De tassen zijn prachtig, maar niet voor een kleine portemonnee. Aan de andere kant maken ze bij deze tassen wel gebruik van echte lederen en suède materialen. Prijzen variëren tussen 79,90 euro en 199,90 euro.

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie
Hip

Kipling's Hip-lijn bestaat uit lichte tassen, waarbij ze gebruik gemaakt hebben van glanzende materialen met stoere, glimmende materialen. Ze geven echt die frisse 'punk-glam look'. De tassen hebben lekkere hippe namen, denk bijvoorbeeld aan Katie en Jamy. De kleuren van de verschillende tassen passen vrijwel overal bij. Ze zijn verkrijgbaar in racegreen, brons en zwart. Bij deze tassen geen Kipling aapje, maar je kan wel een hippe monkey sleutelhanger bij deze tassen kopen.

De tassen zijn een stuk betaalbaarder dan de Club-collectie, maar dat heeft ongetwijfeld te maken met de gebruikte materialen. Prijzen variëren van 9,90 euro voor de sleutelhanger tot 89,90 euro voor een tas.

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie
Vintage

Voor degene die wat minder klassiek of hip (willen) zijn of niet zo van verandering houden, is er de Vintage-lijn. De vertrouwde Kipling tassen in een nieuw jasje. Stevige tassen met lekker veel ruimte en aparte vakjes voor je bodylotion, sokken en zomerjurkjes. Ik zelf ging helemaal voor de trolley van Kipling: Scoot. Veel hipper dan een zwarte koffer en prettig met rits! Hier is ook een bijpassende toilettas bij verkrijgbaar.

Prijzen variëren tussen 44,90 euro voor de toilettas tot ongeveer zeventig euro voor de schoudertassen. De trolley is 179,90 euro.

Check de website voor verkoopinformatie.