Laat je verleiden!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De nieuwe najaarscollectie van Hunkemöller staat helemaal in het teken van verleiding. Je kan je echt sexy voelen in de lingerie. Maar ook de loungewear collectie wordt steeds spannender. En dat is fijn, want er is niets fijner dan in je pyjama op de bank zitten. En als dát sexy kan, dan ben jij niet alleen blij, maar je lief ook!

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie

Dit najaar wordt het seizoen van een hoge taille en de steeds dieper wordende hals. En dat zie je terug in deze nieuwe lingerie-lijn van Hunkemöller. Mooie lingerie voor onder een rokje of een strakke broek, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een blaasontsteking.

Afbeelding verwijderd door redactieAfbeelding verwijderd door redactie

Belangrijke halsvormen voor de bh's zijn de U-line en de bekende V-hals. De U-line is een ronde U-vorm die je borsten een extra verleidelijk effect geven. Maar Hunkemöller heeft ook een bh waarbij de halslijn tot onder de borsten reikt. Maar ook dit unieke model behoudt de bekende prettige pasvorm waar Hunkemöller om bekend staat.

Lekker afwisselend dus, deze nieuwe collectie. Met name de zachte stoffen spreken mij erg aan. Voor elk wat wils...voor een verleidelijk najaar!

Check de website voor meer verkoopinformatie.