Crocs met een bontkraagje

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De herfst- en wintercollectie 2007 van Crocs biedt een reeks stoere, mooie, warme en stijlvolle schoenen. Net als het oorspronkelijke Cayman-model bestaan ook de nieuwe modellen uit uniek en gepatenteerd materiaal, waardoor de schoenen lichtgewicht en bacteriewerend zijn en de zolen geen strepen achterlaten. Door dit materiaal wordt de schoen verwarmd en verzacht door middel van de eigen lichaamstemperatuur. Dit seizoen doorbreken nieuwe materialen en elementen het traditionele. De kleuren zijn warm en winters. Het assortiment wordt dit najaar uitgebreid met de kleuren Ruby en Grape.

Mammoth en Mammoth Kids

De Mammoth-serie is de winterse variant van het Cayman-model. Van buiten vallen de schoenen meteen op door de wollige kraag aan de bovenkant. Ze hebben een lekker warme en zachte binnenvoering. Verder is de zijkant gesloten en de hiel iets hoger, zodat je voeten optimaal beschermd worden tegen winterse weersomstandigheden. De binnenvoering kan worden verwijderd en is daardoor gemakkelijk te wassen. De ruime, comfortabele pasvorm voorkomt vermoeide voeten. En aan de bovenkant vind je de karakteristieke gaatjes, waardoor je de schoenen kunt versieren met Jibbitz zoals jij dat wilt.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De schoenen uit de Mammoth-serie zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en ze zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen. Een paar voor volwassenen kost je ?49,95 en voor ?39,95 heb je al een paar Mammoth Kids.

Alice

Het model Alice is een smalle, moderne en vrouwelijke schoen in Mary Jane-stijl. De neus is gesloten en houdt daardoor je voeten warm en droog. De zool is van rubber, waardoor je beter grip hebt op natte ondergronden. Door een extra versterkt hielstukje van synthetisch leer bieden de schoenen optimaal draagcomfort. Op de binnenzool zitten een soort massagebolletjes, waardoor de voet goed doorbloed wordt. Erg comfortabele en stijlvolle schoentjes dus, om de winter mee door te komen! De Alice voor dames is verkrijgbaar in vijf hippe kleuren en kost je ?44,95.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Girls Alice

Het kindermodel van de Alice heeft dezelfde uitstraling, maar een extra detail: door het gaatje voorop de neus kun je je schoenen personaliseren met Jibbitz. De strap over de voet zorgt ervoer dat je stevig in je schoenen blijft staan, en ook de massagebobbeltjes op de zool zijn aanwezig bij de Girls Alice. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren voor ?34,95.

Axle

De Axle is een stoere en stevige stapper. Het maakt niet uit of het nou regent of sneeuwt, de grove zool zorgt voor goede grip onder alle weersomstandigheden. Het leren bovenwerk met lip en veters biedt een optimale pasvorm en laat je comfortabel rondlopen. Ook de Axle heeft de bekende massagebolletjes in de zool en een voetbed dat zich vormt naar de voet. Zo blijf je goed doorbloed, ook in de winter! De Axle voor volwassenen is verkrijgbaar in drie stoere kleuren voor ?69,95.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Kids Axle

Net als de Mammoth en de Alice is ook de Axle verkrijgbaar in een speciaal model voor kinderen. De veters zijn vervangen door klittenband, waardoor het lekker makkelijk is om in- en uit te stappen. De zool biedt extra goede grip, maar is tegelijkertijd flexibel zodat de kids lekker kunnen spelen en dollen. Ook de Kids Axle is verkrijgbaar in drie kleuren en kost je ?49,95.

Zie voor meer informatie: www.crocs.nl. En zie ook: Schoenen met een hoge funfactor.

Afbeelding verwijderd door redactie