Limited Edition by Dyanne

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De Dyanne Limited Edition is dit najaar uitgevoerd in een zachte 'fumée' kleur. De kleur sluit goed aan op de bovenkleding van aankomende winter met veel bruin en zwart tinten. Bijzonder aan de Limited Edition zijn de fijne details van transparant gerimpeld tule over de gladde cup en de slip die transparant is aan de zij- én achterkant. Het hemdje toont romantisch door de tule in combinatie met ondoorzichtige microvezel. Hierdoor krijgt het geheel een chique, maar tegelijk basic look. De nieuwe serie is verkrijgbaar in een push-up bh, een hipster en een hemdje.


Speciaal bedeltje

Inmiddels razend populair zijn de bedeltjes van Dyanne. Ook bij deze serie is een nieuw bedeltje verkrijgbaar. Dit bedeltje is in dezelfde kleur als de stof van de Limited Edition en is transparant. Het bedeltje is exclusief en maakt de Dyanne-armband compleet!


Top 10 van Livera

Dyanne heeft haar lingerielijn gebaseerd op vier krachtige pijlers: puur, kwaliteit, bewust en persoonlijk. Dit heeft geresulteerd in een sterk eigen merk van een prachtige lingerielijn. Het feit dat maar drie bh's uit de huidige basiscollectie van Dyanne in de top 10 staan is niet zomaar! Dyanne is luxueuze basislingerie van hoge kwaliteit die aanvoelt als een tweede huid.

Naast de basisserie van Dyanne wordt deze Limited Edition vanaf november 2007 exclusief en eenmalig bij Livera verkocht.

Algemene Livera-informatie: 033-253 2525 of kijk op www.livera.nl