Luxe tijdens de feestdagen met Lindessa

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Lindessa weet dat je in de winter vooral behoefte hebt aan comfort en warmte. De koude avonden en regenachtige dagen breng je door voor het haardvuur met een heerlijk boek. Lindessa biedt nachthemden, badjassen en pyjama's van Cyell en Nanso die niet alleen functioneel zijn, maar ook heerlijk om te dragen. De modellen hebben een vrouwelijke touch en bijzondere kleurencombinaties. De nachtmode van Lindessa is ideaal om te ontspannen en ook zeer geschikt als sinterklaascadeau.


Klik op de thumbnails voor een grotere foto.

December staat bekend als dé verwenmaand bij uitstek. Voor verwennerij kun je dan ook uitstekend terecht bij Lindessa. Je vindt er luxe lingerie om jezelf of iemand anders cadeau te doen. Lindessa biedt een totaalaanbod, voor iedere klant is er een passend cadeau te vinden. De lingerie van Aubade, Simone Pérèle en Lejaby zijn lichtafgewerkt met ragfijn kant waardoor er een chique uitstraling ontstaat en daarnaast hebben de bh's de voordelen van een gladde cup.

Met de collectie van Prima Donna biedt Lindessa je een luxe serie tot en met cupmaat G aan. Voor iedereen is er dus wel een passend cadeau te vinden. Een echte glamourlook krijg je met de nieuwste setjes van Marie-Jo. De setjes ogen zeer verleidelijk door de kanten accenten en fijne broderie.