Stijlvol retro

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De streetwear bestaat onder andere uit een baseball jack met grote vilten applicaties, verschillende ruittruitjes, old school sweat tops, pants met rijke borduurtechnieken, bedrukte cords en gevoerde capuchons. Naast het baseball jack is er keuze uit soepelvallende kwaliteit jacks van sportief hi dense nylon, maar ook casual waxed look canvas jacks die zijn afgezet met details van washable leer en houtje-touwtjesluiting. De accessoires zijn stoer, zoals de beanies shawls of een in katoenen twill en tweed uitgevoerde baseballcap.

Bij de sports wear is gebruik gemaakt van baby sweat lycra en cotton elastan. De stoffen zijn zacht en goed geschikt om te in te sporten. Voor workouts als yoga of dance zijn er pants van slim fit to baggy, gemaakt van ademende en sneldrogende supplex/lycra, gecombineerd met sexy tops.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De collectie is goed geschikt om te combineren. De basiskleuren van de collectie variëren van antraciet tot bruin, groen en zwart. Maar ook lichtgroen, roomwit, dieprood en grijs/blauw zijn kleuren die veel voorkomen in de collectie. Net als de melangekleuren grijs en antraciet heather.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De underwear-collectie is gebaseerd op het mixconcept waarbij elke stijl en kleur binnen een seizoen met elkaar te combineren is. De kenmerken van deze collectie zijn dat de artikelen sportief, stylish en comfortabel en sexy zijn. De kleuren zijn donkerbruin en grijs melange met sterke contrastkleuren zoals paars, oranje, groen en fuchsia. Zwart en wit zijn belangrijke basics.

Info: Björn Borg. Tel. 020 365 78 48