Trendtips van Leco voor 2008

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Maar Leco is niet enkel een trendwatcher: naast intern advies voorziet Leco ook de klanten van Het Huis van tips en adviezen. Verder staan er diverse workshops op de planning, waar klanten de gelegenheid krijgen om Leco persoonlijk te ontmoeten.

Het Huis is specialist op het gebied van monturen, lenzen, kinderbrillen én zonnebrillen. Ze hebben een eigen monturencollectie, maar ook een brede collectie merken van grote modehuizen zoals Gucci, Diesel en Armani. Op basis van de vooruitziende blik van Leco van Zadelhoff op het gebied van beauty en lifestyle zorgt Het Huis ervoor dat haar winkels altijd voorzien zijn van de laatste trends op (zonne)brillengebied. Want dat goed zien is nét zo belangrijk is als er goed uitzien!

Preview van de zonnebrillenmode 2008
'Het wordt een kleurrijke, sportieve en fabelachtige retro zomer met glans effecten. Een zomer met echte contrasten dus, waarin voor iedereen heel veel te beleven is en waarin de zonnebril helemaal mee doet in het kleurrijke modebeeld.' aldus Leco. Binnenkort ligt de spiksplinternieuwe zonnebrilmode voor de zomer weer in de winkels van Het Huis. De belangrijkste trends voor de aankomende zomer zijn vierkante/degradé glazen (zie kopfoto), de pilotenbril én de Wayfarer van Ray Ban.


De pilotenbril is ook dit jaar alom aanwezig.
Niet alleen in zijn bekende klassieke vorm, maar ook uitvergroot in dik metaal. Voor wie durft!


Ray Ban is helemaal hot met de Wayfarer.
Gepimpt en wel is deze klassieker een musthave als zonnebril én als correctiebril.

Enkele Fashion-previews voor 2008

• Kleur is overal

Het wordt kleurrijker op straat dan we jarenlang gewend zijn. Vooral frisse tinten zoals zonnegeel, okergeel, roze, rood, fuchsia, paars, groen en turkoois.

• Romance

Romantiek heeft zomer 2008 twee kanten. De donkere, met gedekte kleuren en af en toe wat clownesks. Met daarentegen transparante stoffen in frisse tinten.

• Global

Etnische invloeden zijn alom aanwezig. Er zijn veel met de hand beschilderde stoffen en veel wikkelvormen, geïnspireerd op India. Ook de kimonovorm zien we veel.

• Back to nature

De boodschap van Al Gore vinden we terug in de mode. Weerspiegeld in de natuurlijke materialen en in de alom tegenwoordige dessins van planten, bloemen, vogels en vlinders. Groenen en gelen spelen de hoofdrol.

• Retro, retro, retro

Van retro krijg je nooit genoeg! Teruggrijpen op stijlen van vroeger en er nét een andere draai aangeven. Deze zomer zijn de jaren '40 en '50 weer helemaal terug. Ook de jaren '70 zijn weer actueel, met strokenrokken en Flare pijpen.

Website: Het Huis Opticiens.