Alles draait om de taille bij Sao Paulo

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Voor Sao Paulo betekent vrouwelijkheid dat de nadruk van een outfit op de taille ligt. Het herengilet wordt op die manier bijvoorbeeld verleidelijk en vrouwelijk in plaats van ouderwets en mannelijk. En door een robuust vest te voorzien van een strategisch geplaatste ceintuur wordt het elegant, en niet slobberig.

De wintercollectie van Sao Paulo maakt dankbaar gebruik van de huidige jurken- en rokkentrend. Er zijn wikkeljurken met tijgerprint, strakke kokerrokken en rokjes met een zwierig randje. In het oog springende ceintuurs maken de outfits compleet.

Speciale aandacht besteedt Sao Paulo aan detaillering. Er zijn bijvoorbeeld blouses met rucheskragen en jasjes met afneembare kragen. Bont en transparante voiles worden gebruikt voor afwerking van vesten en comfortabel ogende jasjes.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Sao Paulo is een Nederlands merk dat sinds 1992 damesmode op de markt brengt. Het merk kenmerkt zich naar eigen zeggen door een passie voor mode, durf en fantasie. Ieder jaar verschijnen vier luxe maar betaalbare collecties in de winkels in Europa, Canada, Verenigde Staten en Azië. De nieuwe collectie laat zich volgens de persinformatie omschrijven als 'vrouwelijke zakelijkheid met speelse en pittige elementen'.

Meer informatie: www.saopaulofashion.com