Genieten met Clarks

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Dit voorjaar kun je bij Clarks kiezen uit diverse moderne schoenen in zachte kwalitatieve leersoorten. Allen zijn vakkundig gemaakt en ontworpen met goed comfort. De Active Air-techniek laat je lopen, rennen en springen op lucht. Flexibiliteit en zachte texturen geven je voeten een vrij gevoel. Clarks zet met deze unieke collectie een wereldwijd statement neer in meer dan tachtig landen.


Exotische gebieden inspireren de handgeschikte details en precieze finishing touch van de Horse Whisperer. Een eigentijdse look met een verbazingwekkend voetcomfort door het Active Aire voetbed en de zeer lichte zool, die ook in de Rona Race-collectie wordt gebruikt. Dit speciale voetbed heeft Clarks nooit eerder gebruikt in open schoenen.

Zongebleekte herinneringen aan de Engelse kust vormen de inspiratie om de verfrissende zomerse klassieker, de mocassin, te herondekken middels nieuwe kleuren en styling. Hill Pixie heeft met het bumperdetail en zomerse strik ook het comfort door het speciale voetbed.

Indeed So, onderdeel van de sportcollectie, presenteert een ultra lichte schoen die nog geen vijf gram weegt. Door het lichte gewicht en de flexibele technologie beweegt deze schoen mee met elke stap die je zet.


In de geklede lijn zorgde de Beautiful Science voor inspiratie. De Cloud Puff en Blossom Petal zijn geklede alledaagse stijlen waarin comfort en innovatie iedereen zullen verbazen. Cloud Puff geeft zo'n hoogwaardig comfort, is ultra licht van gewicht en ook hier heeft Clarks zijn speciale voetbed weer ingebouwd.

De geklede open schoenen Star Spice en haar zusje Star Coral zijn gebaseerd op de warme kleuren van Global Medley. Het plantaardig gedroogde leer met contrasterende stiksels geeft deze schoen een ultieme natural look. De bijzondere hak loopt in lijn met de catwalk trends.

De collectie van Clarks is uitgebreid en het verhaal bij de schoen klinkt perfect. Snel naar de winkel dus om te passen of deze schoenen jou ook het gewenste comfort bieden. Want met mooie schoenen die pijn doen aan je voeten geniet je natuurlijk niet!

Ga voor meer informatie naar www.clarks.com of bel met de verkoopsinformatie op 0800-0230123.