Feestelijke bruids- en avondschoenen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Hassall

De handgemaakte schoentjes van Hassall Elegance worden bedacht door de Britse ontwerpster Diane Hassall. Haar schoenen van leer en satijn zijn gemaakt met romantiek en elegantie in gedachten. Door het gebruik van ivoor als kleur en kanten details hebben veel van haar bruidschoentjes een stoere, vrouwelijke en vintage uitstraling.

Afbeelding verwijderd door redactie

Nina Fiarucci

Nieuw binnen de al bestaande collecties van Elsa is de Nina Fiarucci Collection. Het ontstaan van de Designers Collection komt voort uit de regelmatige samenwerking van Elsa Coloured Shoes met diverse bekende en minder bekende ontwerpers van haute couture. Van klassiek tot extravagant, het zijn stuk voor stuk feestelijke schoentjes.

Afbeelding verwijderd door redactie

Rainbow, Gabriëlla & Lucido

De satijnen schoenen en handtassen uit de collectie van Rainbow en Gabriella & Lucido, kunnen in de Colour Studio van Elsa Coloured Shoes perfect worden ingekleurd. Dit gebeurt handmatig en kan in elke gewenste kleur: van champagne, poederroze tot grasgroen of ijsblauw. Elke kleur kan aan de hand van een stofstaaltje speciaal voor jou worden vervaardigd. Deze service is ook zeer geschikt voor de schoenen van de moeder van de bruid, de bruidsmeisjes en voor avondmode. Het kleuren van je schoenen is ook na je bruiloft nog mogelijk: zo kan je ze doordragen!

Afbeelding verwijderd door redactie

De bruidsschoenen, avondschoenen en tassen zijn verkrijgbaar bij de betere bruidsmodespeciaalzaak. Kijk voor meer informatie op www.elsarainbow.nl. Op de site vind je ook een link naar www.mijntrouwschoen.nl: een leuke site over trouwschoenen. Je kan daar onder andere ontdekken wat voor bruidsschoenentype jij bent en hoe je de perfecte schoen kiest.