Schoenen met humor

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Waanzinnig
Killdoll

is een gloednieuw merk uit de Oriënt, dat bijzonder geschikt is voor eigenzinnige vrouwen en mannen. Multiculturele invloeden vormen de basis van de ontwerpen in de lente/zomercollectie 2008. De collectie laat een caleidoscoop van kleuren zien, gecombineerd met hippe graphics, onverwachte details en afwerkingen. De Aziatische basis zie je vooral terug in de opvallende cartooneske prints en frisse kleuren.


Humor

De prints op de ballerina's, sleehakken en slippers geven een stevige knipoog naar ondeugende striphelden als Happy tree friends en Emily the strange. Killdoll vermengt moeiteloos preppy met punk en combineert de zoete invloeden uit de fifties met die van de "foute" jaren tachtig. De waanzinnige schoenen uit de extravagante vrouwencollectie zijn doorspekt met humor.


Uitdagend

Wie Killdoll draagt, straalt iets rebels uit. Niet iedereen durft te lopen op schoenen van lak, plastic of canvas. En dan heb ik het nog niet eens over een zebra-printje of BB- ruitje, al dan niet bezaaid met pailletten. Of wat dacht je van een berenmascotte op de neus van je ballerina? Killdoll moedigt je aan radicaal te zijn met je schoenen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: deze variëren van 29,95 euro voor de slippers en ballerina's, tot 49,95 euro voor de halfhoge herensneakers (niet afgebeeld).

Killdoll is onder andere te koop bij geselecteerde filialen van Taft en Van Woensel.