Nieuwe stappers voor de hele familie!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De vrouwelijke kant van de zomercollectie bevat veel ballerina's en pumps. Daarnaast zijn er enkellaarsjes en comfort shoes in extravagante kleuren zoals geel, petrol en groen. Er is gebruikgemaakt van lak, metallic en canvas. Vooral de modellen met bonte prints zijn lekker opvallend en apart!


Natuurlijk zijn nieuwe schoenen een goed excuus om meteen een bijpassende tas aan te schaffen. Dolcis heeft ze in alle soorten en maten. Zo maakt de kleine ladylike bag een zomerse outfit helemaal af. Voor zowel zakelijk als casual gebruik is er de dokterstas in verschillende maten. En natuurlijk ontbreekt de big shopper niet. Rimpeleffecten, bloemenprints en doordachte gestippelde voeringen geven een nieuwe draai aan dit klassieke model.


Maar ook aan manlief en de kids is gedacht. Voor heren blijft het geklede schoeisel in trek. Sportieve sneakers, slippers en loafers bepalen het modebeeld. De schoenen zijn uitgevoerd in luxe materialen. Qua kleur moet je denken aan wit, witter, witst! De verschillende tinten wit combineren gemakkelijk met geel, blauw of rood. Maar ook natuurtinten vind je terug in de herencollectie.


Voor meisjes is de ballerina nog steeds helemaal hip. Sporty, lief, stylish en met veel details. Om helemaal in de vakantiestemming te komen, zijn er sandalen en teenslippers met een sportieve knipoog. Bloemen, vlinders, pailletten en strikjes versieren de schoentjes. Natuurlijk speelt de kleur roze een grote rol in deze collectie. Voor tienermeiden is er ook een wat stoerdere look met jeans, canvas en army-elementen. Deze lijn zien we ook terug bij de boys. Sandalen met een knipoog naar trekking, prints en labels, contrasterende stiksels zijn gebruikt op rijke materiaalcombinaties zoals nubuck en suède.


Kijk voor meer informatie op www.dolcis.nl.