Nieuws: Voorjaarscollectie 2009 van Hunkemöller.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Hunkemöller is al meerdere jaren op rij verkozen tot de Beste Winkelketen van Nederland. Onlangs wees onderzoek bovendien uit dat de Nederlandse vrouw het liefst haar lingerie bij de Hunkemöller koopt. En met de nieuwe voorjaarscollectie van 2009 krijg je dan ook letterlijk en figuurlijk de lentekriebels.

In de voorjaarscollectie van 2009 staat het thema bloemen centraal. Bloemen staan niet alleen voor de lente, maar vormen ook het eeuwige voorbeeld voor verleiding en romantiek in het leven. Vrolijke prints van verschillende soorten bloemen laten de lente tot leven komen in jouw mooie kanten beha of jouw (figuurcorrigerende) badpak. Leliewitte bruidslingerie, pastelkleurige slipjes en huispakken en fel gekleurde badkleding zetten de toon dit voorjaar!


Het voorjaar is het seizoen van de liefde, dus een schitterende bruidscollectie mag dan ook niet ontbreken deze lente. Prachtig leliewit kant met subtiele bloemenprints zal de huwelijksnacht op z'n kop zetten.

Het romantische thema komt ook terug in de lichte pastelkleuren en bloemenprints van satijn en kant. Alle artikelen zijn afgemaakt met satijnen lintjes en strikjes. Heb je liever een felle en uitbundige garderobe? Laat je dan verrassen door de levendige collectie met grote bloemen en boeketten. Geborduurde klaprozen en knalrode lingerie stralen passie en speelsheid uit.


Deze lente hoef je je geen zorgen te maken hoe je eruit zult zien in je badkleding, want het bloementhema laat je bikini of badpak stralen van vrolijkheid met felle kleuren, bloemenprints en gestoffeerde ringen als extra accent.

Need I say more? Hunkemöller bewijst met deze stralende collectie dat het haar marktleiderschap met vlag en wimpel verdient! Wat mij betreft ook in 2009 de Beste Winkelketen van Nederland!

Kijk voor de complete collectie op: www.hunkemoller.nl