Musthave: Als Alice in Wonderland

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De collectie heet Wonderland, gebaseerd op de sfeer uit Alice in Wonderland. Een parade van kleurrijke sieraden, een prikkel voor de fantasie en met een extravagante uitstraling.

The Pool of Tears

Parels brengen tranen, tranen van vreugde! De originele Spaanse glasparels in wit en grijstinten zijn weer terug. Er zijn vierkante, rechthoekige, ronde en druppelvormen, in een wonderlijk groot jasje. Het resultaat is elegantie met een knipoog. Lange en korte colliers, armbanden, ringen en dormeuses, allen met parels van extra groot formaat.

Painting the Roses

Bloemencolliers, bloemenarmbanden, bloemenoorbellen en zelfs een bloemenring in koraalrood met parel en in turkioosblauw met parel. Zó kinderlijk vrolijk en tevens zó vrouwelijk. Draag ze en voel je Queen Alice.

The Queen of Hearts

The Queen is wederom vertegenwoordigd in de Camps&Camps collectie. Deze keer in drievoud als bedel aan een collier met bijpassende armband.

The Dormouse

De bekende Camps&Camps dormeuses zijn evenals The Dormouse afgeleid van het Franse dormir; slapen. Enkele eeuwen geleden kregen dormeuses hun naam, vanwege hun mooie gladde sluiting, zodat je ermee kon slapen. De dormeuses zijn voorzien van grote Swarovski kristallen in kleuren met sprookjesachtig mooie namen als Silver Shadow, Vintage Rose, Gold Dust en White Opal.

The Mad Hatter

Deze serie is zo kleurrijk, extravagant, wonderbaarlijk en verrassend dat er geen passendere naam als The Mad Hatter te verzinnen is. Maar deze sieraden zijn niet alleen een beetje maf. Elk sieraad is opgebouwd uit geraffineerd samengestelde kralencombinaties resulterend in creaties, die elk een heel eigen avontuurlijke sprookjesachtige sfeer ademen.

Tweedledum and Tweedledee

Zoals Tweedledum en Tweedledee is ook alles uit deze serie in duo. Parelwit en Parelgrijs, smalle en brede armbanden, lange en korte colliers. En alles is rond, van armbanden tot kralen en clipsen. De heldere vromen worden benadrukt door de prachtige kwaliteit kunsthars waardoor elk sieraad een unieke glans krijgt. De colliers zijn bovendien van kleine strikjes als ode van het duo Camps&Camps aan Alice.


WIN!
Vrouw.nl mag een collier t.w.v. ¤ 120,- en oorbellen t.w.v. ¤ 42,50. weggeven. Geef, om kans te maken op deze leuke prijs, antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de nieuwe collectie van Camps & Camps?

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Camps&Camps" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 25 mei 2009 tot 9.00 uur.


Camps&Camps | Ine Camps & Monique Camps | www.campsencamps.nl