Musthave: Adilibria is vrouwelijk en sportief

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het is een echt sportmodel om mee te joggen, golfen, fietsen of beachvolleyballen met een elegante uitstraling. De unieke filtertechnologie maakt van de nieuwe Adilibria een innovatieve topper.

Shock proof!

Het extreem lichte, sportieve model leent zich perfect voor zowel een actieve als een meer ontspannen levensstijl. Ook dit model van de Adilibria collectie heeft alle functionele kenmerken die we van Adidas eyewear mogen verwachten. De perfecte pasvorm zorgt voor maximaal draagcomfort. Het Quick-Release Hinge Systeem is een waardevol onderdeel. Bij een hevige klap of schok springen de pootjes vanzelf van het montuur om onherstelbare schade te vermijden. Vervolgens kunnen de pootjes weer snel en gemakkelijk op hun plaats gezet worden. Nieuw in de Adilibria collectie is de TRI.FIT optie waarmee de pootjes aangepast kunnen worden aan de vorm van het gezicht in drie verschillende standen.

Glazen op sterkte

Voor vrouwen die glazen op sterkte nodig hebben, kan de Adilibria worden uitgerust met de RXready performance insert. Dit zo goed als onzichtbare optische opzetstuk, wordt achter de filters op de neusbrug vastgemaakt. Dankzij het nieuwe RX Adaptersysteem is het ook mogelijk glazen op sterkte in het montuur te zetten.

Het heeft dan wel een naam om over te struikelen, ik zie mezelf zeker lopen met deze zonnebril. Ik heb sowieso een zwak voor het merk Adidas. Daarnaast vind ik het montuur van deze Adilibria geweldig. De lichte glazen, de combinatie van de kleuren, het bloemetjespatroon: I'm loving it all! Je zou mij erg blij maken met zo'n exemplaar, cruisend in mijn auto en genietend van de zon!

De Adilibria is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde sportwinkels en opticiens in verschillende kleuren. Adviesverkoopprijs vanaf ¤ 143,- Voor meer informatie ga je naar Adidas.com/eyewear