Musthave: Onzichtbaar met Chantelle.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Sindsdien richt Chantelle zich op de toekomst en streeft naar vooruitgang, nieuwe mode en tendensen. Het succes is te danken aan die eeuwige zoektocht. Sinds 2007 is Chantelle vastbesloten zich nog dichter bij de consument te begeven met eigen boetieks met een innoverend concept : een complete wereld van schoonheid voor de vrouw met exclusieve setjes, loungewear, accessoires, cosmetica alsook expertise en persoonlijk advies.

De Onzichtbaren van Chantelle (Basic Invisible, Ultra Invisible en Hedona) is een 'tweede' huid collectie met een uitgebreid kleurenpalet: Skin, Zwart, Wit, Roze of Rood. Alle drie series dragen verrukkelijk en zijn aantrekkelijk om te zien.

Basic Invisible verleidt met een puur design, met een onberispelijk comfort. Met de Multi positie schouderbandjes kan deze serie dagelijks worden gedragen.

Ultra Invisible kent geen naden: een echte vernieuwing. Vormt zich naar het lichaam voor een volledige onzichtbaarheid, zelfs onder de fijnste en meest aansluitende jurk. Deze serie kent een ultra sexy décolleté en laat zich vergeten dankzij een extreem zachte stof.

Hedona is geraffineerde lingerie met een perfect bestudeerde snit voor een heel subtiele verleiding met een natuurlijke welving en een perfecte steun van de grotere buste.

De 4 EFFECTEN van CHANTELLE, om het silhouet te accentueren
Omsluitend effect - Comfort en zekerheid
Een perfecte en zekere steun is verzekerd dankzij de aansluitende pasvorm.

Plunge effect - Durf en duizelingwekkend décolleté
Diepe décolletés ogen mooier dankzij het 'hercentreren' van de buste.

Pulp effet - Weelderig en vrijlatend décolleté
Is mooi bij een vierkant décolleté, dankzij een uitgesneden bol effect.

Welvend effect - Ronding en onzichtbaarheid
Maakt borsten mooier door ze een hoge en ronde vorm te geven.